STEVENS KERÉKPÁRJAINK FELHASZNÁLÁSUKAT TEKINTVE

Ebben a rövid ismertetőben megpróbáljuk bemutatni a Stevens kerékpárokat felhasználási szempontból, hogy megkönnyítsük a vásárlás előtti választást.

stevens kerékpár választás bringangyal

STEVENS VÁROSI KERÉKPÁROK

Most már csak el kell indulnod az úton…

Ezek a Stevens kerékpárok könnyű alumínium vázukkal, kényelmes üléspozíciójukkal és alacsony szerviz igényükkel városi felhasználásra – mint pl.: munkába járás, bevásárlás, rövidebb utak megtétele – lettek tervezve. Megbízhatóság és egyszerű kezelhetőség jellemzi. Mindegyik agydinamóval összekötött világítással, sárvédővel és csomagtartóval van felszerelve.

rendelhető Stevens városi kerékpárok

STEVENS CITY FLIGHT

Mit is mondhatnánk?!
Röviden-tömören: a városi igáslovak!

Stevens City Flight 58

Stevens City Flight férfi

STEVENS ELEGANCE LITE

Ennek a könnyű (15 kg alatti) Stevens kerékpárnak a nyergén sem kell lemondanod semmiről! 100%-ban megbízható, mindennapi használatra alkalmas alkatrészekkel van felszerelve.

Stevens Elegance Lite kerékpár

Stevens Elegance Lite

STEVENS FITNESS KERÉKPÁROK

A városi kerékpárok versenygépei.

Minimalista, szuperkönnyű és gyors Stevens kerékpárok, melyek a hajtóműjüknek köszönhetően leginkább az országúti bringákra hasonlítanak. A komfortosabb geometriának, az egyenes kormánynak és a picit szélesebb gumiknak köszönhetően kényelmesebbek. Gyorsan reagálnak a közúti forgalom előre nem látható helyzeteire, melyet a hidraulikus tárcsafékek biztosítanak.

Kiváló választás azoknak, akik szabadidős tevékenységhez, túrázásra keresnek kerékpárt és nem akarnak letérni az aszfaltról, de fontos a kényelem, a gyorsaság és a könnyű súly.

rendelhető Stevens fitness kerékpárok

STEVENS STRADA 800

Szeretnéd bebiciklizni a várost és annak környékét gyorsan és stílusosan, miközben élvezed a modern bringák minden előnyét?
Akkor a bringád vázán ez kell, hogy álljon:
Stevens Strada.
A báránybőrbe bújt farkas két keréken! Nehéz lesz leszállni róla…

Stevens Strada 800 55

Stevens Strada 800

Ezeknél a Stevens kerékpároknál a minimális mechanika lett kombinálva a legújabb road bike és mtb technológiával, kiváló minőségű specifikációkkal: egészen a kerékagydinamótól, a sárvédőkön át, a fényes Supernova fényszórókig, a megbízható Shimano 105-ös szettjével, valamint a tárcsafékeivel. A merev váz és az S-Lite alumínium villa kombinációja precíz, magabiztos kezelést tesz lehetővé.

STEVENS CITY CROSS KERÉKPÁROK

A Stevens City Cross kerékpárok mindennapi használatra készültek. Könnyűek, sportosak, gyorsak, könnyen irányíthatóak és tele vannak extrákkal.

 Masszív csomagtartóval, sárvédővel, erőteljes világítási rendszerrel felszereltek és még ezekkel a kiegészítőkkel is alacsony marad a tömegük, hogy semmit ne kelljen feladnod a napi biciklizéssel kapcsolatban.
Ha olyan kerékpárt keresel, amellyel rövidebb túrákat is tehetsz hétvégente, akkor ezek a modelleket érdemes megnézni.

Stevens elektromos trekking kerékpár

STEVENS 6X TOUR

A Stevens 6X Tourral egy jóleső mókává válik a biciklizés a városban és vidéken egyaránt.
Gondosan kidolgozott Stevens váz és masszív SR Suntour felfüggesztett villa jellemzi. Ráadásul mindössze csak 14,9 kg! Deore 10 sebességes hajtáslánc és megbízható hidraulikus tárcsafékek a Shimano-tól. Remek választás utazáshoz és egész napos tekeréshez.

Stevens 6x Tour trekking kerékpár

Stevens 6X Tour

STEVENS GYEREK KERÉKPÁROK

A Stevens ugyanolyan figyelmet fordít gyermekkerékpárjai fejlesztésére, mint a felnőttekére.

Amikor pedig néhány év elteltével méretet kell váltani, jó, ha tudjuk, hogy a kiváló minőségű alkatrészek és a tartós Stevens váz magas viszonteladási értéket biztosítanak.
A junior vázak megfelelő geometriával rendelkeznek, alacsony súlyponttal és kis tömeggel a könnyű kezelhetőség érdekében. Azok a szülők, akik kedvet kapnak a kerékpározáshoz, már korán abba az irányba terelik gyermekük figyelmét, hogy maguk is felfedezzék, hogy a mozgás és a sport összefügg a szórakozással. Hagyják őket, hogy játékos formában tegyenek valamit edzettségükért és hát mi lehetne motiválóbb, mint egy hegyikerékpár, amely nem csak úgy néz ki, mint a nagyoké, hanem ugyanolyan sportosan is használható.

rendelhető Stevens gyerek kerékpárok

STEVENS BEAT SL

Kerékpáros gyerekek figyelem! Ezek a Stevens bringák legalább annyira menők, mint a nagyoké.

Stevens Beat SL 20as gyerek kerékpár

Stevens Beat SL 20″


Stevens Beat SL Kozmosz 24

Stevens Beat SL 24′

1×8 sebességes Stevens terep kerékpárok a legkisebbeknek. Ha már fiatalon egy könnyű és minőségi kerékpáron ül a gyerekünk, akkor még nagyobb élménnyé válik a bringázás és a kerékpározás iránti szeretete hosszú távon fennmarad. Ezek a modellek kompakt vázzal, alumínium villával és extra könnyű hajtáslánccal vannak ellátva.