STEVENS KERÉKPÁRJAINK FELHASZNÁLÁSUKAT TEKINTVE

Ebben a rövid ismertetőben megpróbáljuk bemutatni a Stevens kerékpárokat felhasználási szempontból, hogy megkönnyítsük a vásárlás előtti választást.

stevens kerékpár választás bringangyal

STEVENS VÁROSI KERÉKPÁROK

Most már csak el kell indulnod az úton…

Ezek a Stevens kerékpárok könnyű alumínium vázukkal, kényelmes üléspozíciójukkal és alacsony szerviz igényükkel városi felhasználásra – mint pl.: munkába járás, bevásárlás, rövidebb utak megtétele – lettek tervezve. Megbízhatóság és egyszerű kezelhetőség jellemzi. Mindegyik agydinamóval összekötött világítással, sárvédővel és csomagtartóval van felszerelve.

rendelhető Stevens városi kerékpárok
Stevens City Flight 58"

stevens city flight luxe női kerékpár

A Stevens egy tipikusan könnyű (15 kg alatti) városi kombinációja. 100%-ban megbízható, mindennapi használatra alkalmas alkatrészekkel van felszerelve. A 8 sebességes agyváltó, az alumínium váz és villa teszi élvezetessé a tekerést. A különösen kényelmes Forma változat pedig fekete és benzinkék színben is elérhető.

STEVENS FITNESS KERÉKPÁROK

A városi kerékpárok versenygépei. Kiváló választás azoknak, akik szabadidős tevékenységhez, túrázásra keresnek kerékpárt és nem akarnak letérni az aszfaltról, de fontos a kényelem, a gyorsaság és a könnyű súly.

Minimalista, szuperkönnyű és gyors Stevens kerékpárok, melyek a hajtóműjüknek köszönhetően leginkább az országúti bringákra hasonlítanak. A komfortosabb geometriának, az egyenes kormánynak és a picit szélesebb gumiknak köszönhetően kényelmesebbek.
Gyorsan reagálnak a közúti forgalom előre nem látható helyzeteire, melyet a hidraulikus tárcsafékek biztosítanak.
A keskeny, villámgyors kerekek minimális gördülési ellenállást és gyors gyorsulást biztosítanak.

rendelhető Stevens fitness kerékpárok
 • STEVENS STRADA 800

  Szeretnéd bebiciklizni a várost és annak környékét gyorsan és stílusosan, miközben élvezed a modern bringák minden előnyét?
  Akkor a bringád vázán ez kell, hogy álljon:
  Stevens Strada.

Stevens Strada 800 55"

Ezeknél a Stevens kerékpároknál a minimális mechanika lett kombinálva a legújabb road bike és mtb technológiával, kiváló minőségű specifikációkkal: egészen a kerékagydinamótól, a sárvédőkön át, a fényes Supernova fényszórókig, a megbízható Shimano 105-ös szettjével, valamint a tárcsafékeivel. A merev váz és az S-Lite alumínium villa kombinációja precíz, magabiztos kezelést tesz lehetővé.
A báránybőrbe bújt farkas két keréken! Nehéz lesz leszállni róla…

STEVENS CITY CROSS KERÉKPÁROK

A Stevens City Cross kerékpárok mindennapi használatra készültek. Könnyűek, sportosak, gyorsak, könnyen irányíthatóak és tele vannak extrákkal.

 Masszív csomagtartóval, sárvédővel, erőteljes világítási rendszerrel felszereltek és még ezekkel a kiegészítőkkel is alacsony marad a tömegük, hogy semmit ne kelljen feladnod a napi biciklizéssel kapcsolatban.
Ha olyan kerékpárt keresel, amellyel rövidebb túrákat is tehetsz hétvégente, akkor ezek a modelleket érdemes megnézni.

Stevens elektromos trekking kerékpár
 • STEVENS 6X TOUR

  A Stevens 6X Tourral egy jóleső mókává válik a biciklizés a városban és vidéken egyaránt.

Stevens 6x Tour trekking kerékpár

Gondosan kidolgozott Stevens váz és masszív SR Suntour felfüggesztett villa jellemzi. Ráadásul mindössze csak 14,9 kg! Deore 10 sebességes hajtáslánc és megbízható hidraulikus tárcsafékek a Shimano-tól. Remek választás utazáshoz és egész napos tekeréshez.

STEVENS GYEREK KERÉKPÁROK

A Stevens ugyanolyan figyelmet fordít gyermekkerékpárjai fejlesztésére, mint a felnőttekére.

Amikor pedig néhány év elteltével méretet kell váltani, jó, ha tudjuk, hogy a kiváló minőségű alkatrészek és a tartós Stevens váz magas viszonteladási értéket biztosítanak.
A junior vázak megfelelő geometriával rendelkeznek, alacsony súlyponttal és kis tömeggel a könnyű kezelhetőség érdekében. Azok a szülők, akik kedvet kapnak a kerékpározáshoz, már korán abba az irányba terelik gyermekük figyelmét, hogy maguk is felfedezzék, hogy a mozgás és a sport összefügg a szórakozással. Hagyják őket, hogy játékos formában tegyenek valamit edzettségükért és hát mi lehetne motiválóbb, mint egy hegyikerékpár, amely nem csak úgy néz ki, mint a nagyoké, hanem ugyanolyan sportosan is használható.

rendelhető Stevens gyerek kerékpárok
 • STEVENS BEAT SL

  Kerékpáros gyerekek figyelem! Ezek a Stevens bringák legalább annyira menők, mint a nagyoké.

Stevens Beat SL Holdfény Kék 20"

Stevens Beat SL Kozmosz 24"
stevesns beat sl 24-es türkiz gyerek kerékpár
Stevens Beat SL Sárga 24"
Stevens Beat SL Türkiz 20"

1×8 sebességes Stevens terep kerékpárok a legkisebbeknek. Ha már fiatalon egy könnyű és minőségi kerékpáron ül a gyerekünk, akkor még nagyobb élménnyé válik a bringázás és a kerékpározás iránti szeretete hosszú távon fennmarad. Ezek a modellek kompakt vázzal, alumínium villával és extra könnyű hajtáslánccal vannak ellátva.