STEVENS KERÉKPÁRJAINK HASZNÁLATUKAT TEKINTVE

Ebben a rövid ismertetőben megpróbáljuk bemutatni a Stevens kerékpárokat felhasználási szempontból, hogy megkönnyítsük a vásárlás előtti választást.

Stevens kerékpár fajták bemutatása

STEVENS TREKKING KERÉKPÁROK

A Stevens trekking modelljei a legkelendőbbek. Mi ennek az oka?

A Stevens trekking kerékpárok megalkotásuknál mindig arra összpontosítanak, ami a legfontosabb: a kerékpározás örömére.
Igazán sokrétű felhasználást nyújtanak, legyen szó napi ingázásról a munkába, sportolásról, vásárlásról, hétvégi kerékpáros kirándulásról vagy akár több napos túráról csomagokkal megrakva. Modern LED világítási rendszerrel, hatékony sárvédőkkel, masszív csomagtartókkal és a legjobb funkcionális alkatrészekkel párosítva, ezeket a kerékpárokat mindennapi használatra tervezték. A sok technikai részlet megnöveli a bringázáss élményét még akkor is, amikor az úticél több határral odébb van.
Műszakilag kifinomult bringák, rendkívül jó ár-érték aránnyal.

rendelhető Stevens trekking kerékpárok

STEVENS ALBIS

Igazi alkalmi vétel, amivel csak nyerhetsz.

Stevens Albis trekking kerékpár

Stevens Albis

Ha épp most teszed le az autót és váltasz bringára. Kényelmes üléshelyzet, kiváló minőségű alumínium váz finom részletekkel, beleértve a belső elvezetésű kábeleket.

STEVENS JAZZ LITE

A Stevens kerékpárral megtalálod a saját ritmusodat! Lebegj vidáman át a városon és a kerékpárutak mentén, suhanj nagy távolságokon.

stevens jazz lite barna kerékpár

Stevens Jazz Lite

A Stevens Jazz városi kerékpár merev villás, könnyített változata ez a paripa. Minden egyes alkatrész gondos kiválasztás eredménye.

 

STEVENS GALANT LITE

Könnyű, sportos társ, mely tökéletesen kiegyensúlyozott kerékpáros élményt nyújt a mindennapos bringázás során.

Stevens Galant Lite 55

Stevens Galant Lite

A Stevens Galant Lite több, mint csak nevek: Busch+Müller Avy és Toplight 2C+, Shimano Alivio/Acera és BR-MT200, Schwalbe Citizen Active-Line, Selle Royal Nuvola. Egy egész oldalt meg lehetne tölteni a Galant Lite-hoz tartozó összetevők felsorolásával. Egyben megegyeznek: egytől egyig kiváló minőséget képviselnek.

 

 

STEVENS MTB KERÉKPÁROK

A montisok számára akkor kezdődik az igazi tekerés, amikor elhagyják az aszfaltos utakat és rákanyarodnak az erdei ösvényekre.

Lehet sík vagy hegy, a lényeg a természet közelsége.
A könnyű alumínium, vagy karbon vázaknak, a jól átgondolt és összerakott alkatrészcsaládoknak köszönhetően, a Stevens MTB kerékpárjaival könnyen megmászhatók a legnagyobb hegyek is.

rendelhető Stevens elektromos mtb kerékpárok

STEVENS TONGA

A Stevens MTB-ket, nemcsak a hegyek szerelmeseinek ajánljuk.

Stevens Tonga XC Alloy 18 col

Stevens Tonga

Egy jól összerakott Stevens monti, mely kidolgozott alumínium vázával, 27 sebességével, merevfalú lockolható teleszkópjával igazi élményt nyújt az erdei/hegyi terepen. Nehéz elhinni, hogy ilyen kialakítás melett, ilyen olcsón lehet hozzájutni a zavartalan kerékpáros szórakozáshoz!

STEVENS TANIWHA

Ez a Stevens MTB kerékpár hűséges társa a hegyek szerelmeseinek.

Stevens Taniwha mtb kerékpár

Stevens Taniwha

Ez a kényelmes Stevens hardtail tökéletes választás az első terepmérföldek megtételéhez. Vázmérettől függően 27,5″ vagy 29″-es kerekekkel érhető el. A megbízható és robusztus Shimano és Oxygen alkatrészeknek köszönhetően az utazás hosszú ideig szórakoztató lesz.

STEVENS X-CROSS KERÉKPÁROK

A Stevens X-Cross tökéletes választás azok számára, aki olyan sportos, egyszerű, univerzális kerékpárt keresnek, amely bármikor és bármilyen terepen használható.

Ezek a bringák a trekking és a hegyi kerékpározás legjavát egyesítik. A rugós villa és a robusztus gömbölyű abroncsok által ezek a bringák terepen, murvás és sima utakon is használhatóak. Nincsenek felszerelve túrakészletekkel, ezzel biztosítva a rendkívül könnyű kezelést. Az elegáns és stabil alumínium vázak geometriájukkal tökéletes egyensúlyt teremtenek a kényelem és a sportosság között.
Ülj fel és csak érezd jól magad attól, hogy gyorsan eljutsz A-ból B-be, bármilyen nagy távolságról is legyen szó.

rendelhető Stevens mtb kerékpárok

STEVENS 5X

Meglátni, kipróbálni és szerelembe esni!

stevens 5x cross férfi kerékpár

Stevens 5X Cross

Verhetetlen ár-érték arányú Stevens cross-trekking gép komplett Shimano Alivio szettel felszerelve. Áramvonalas megjelenés, kényelmes üléspozíció. Könnyű alumínium váz. A Schwalbe abroncsok simán futnak bármilyen szilárd talajon, és csak az erőteljes hidraulikus fékek fényes tárcsái állítják meg.

STEVENS 3X

Az aszfalt mögött ott a strand. Látod már?

Stevens 3x trekking női kerékpár

Stevens 3x trekking női kerékpár

Lépj ki a napi rutin korlátai közül, és vedd kezedbe az irány(ítás)t egy fürge, megbízható Stevens kerékpárral. Az állítható rugós villa kivasalja a város és a vidék ráncait. A Shimano 3×8 sebességes hajtáslánca intuitív váltást biztosít. Ez a Stevens modell egy belépő szintű cross-trekking kerékpár a könnyű és sportos szórakozáshoz.

STEVENS ORSZÁGÚTI KERÉKPÁROK

Aszfaltra tervezett legkönnyebb és leggyorsabb a Stevens választékában.

Nagyon könnyű, tökéletesen kiegyensúlyozott geometriájú alumínium, vagy karbon vázzal szerelt kerékpárok, az alkatrészcsalád pedig teljesen egységes, a tökéletes váltásért. Hihetetlenül jó ár-érték arányú gépek. A vékony gumi, a váz és a kormány kiképzése, valamint minimális légellenállása, az országúton való gyors haladást teszi lehetővé.
Nemcsak versenyszerű használatra!

rendelhető stevens gravel kerékpárok

STEVENS SAN REMO

Célod a 35-ös átlag vagy, hogy meghódítsd a hegyeket az aszfalton? Akkor a legjobb helyen jársz. Ez a Stevens száguldásra lett tervezve.
Stevens San Remo országúti kerékpár

Stevens San Remo

A stabil, merev alumínium vázat tökéletesen kiegészíti a merev kúpos kormányművel ellátott karbon villa és az elegáns belső kábelvezetés. A Stevens még ebben az árkategóriában is kínál 2×10 sebességes kompakt hajtásláncot a Shimano Tiagra csoportjával.
Erős teljesítmény belépő szinten.

STEVENS TABOR

Ismerd meg a cross világát ezzel az igazi mindenessel.

Stevens Tabor országúti kerékpár

Stevens Tabor

A Stevens ezen modellje modern geometriájával, tárcsafékével, Shimano GRX 2×10 hajtásláncával soha nem fog cserben hagyni, amikor hasítani szeretnél a sima vagy a murvás terepen.