MI IS EZ A STEVENS?

A Stevens Németország egyik vezető kerékpár márkája. A céget Wolfgang és Werner von Hacht alapította 1991-ben Hamburgban.

A Stevens céget alapító testvérpár is kerékpáros versenyzők voltak. Egyik legfőbb motivációjuk az volt, hogy kiváló versenykerékpárokat építsenek. Ez közel 30 év elteltével változatlan maradt, ami mérnökeik részletorientált fejlesztési munkájában is megmutatkozik. A kiemelkedő minőséget a gondosan összeválogatott alkatrészek garantálják.

Általános információk a Stevens kerékpárról

A Stevens márkából létezik városi, gyerek, országúti, Xcross, MTB, fitness, trekking és az egyre divatosabb e-bike is.
A prémium márka miatt kizárólag szakkereskedésben lehet őket megvásárolni. Lehetőség van alkatrészenkénti összerakásra is, így tényleg a lehető legtökéletesebb, teljesen egyénre szabott kerékpárra lehet szert tenni.
Több kerékpáros csapatot is szponzorálnak verseny modelljeikkel.

MILYEN TÍPUSÚ KERÉKPÁROKAT GYÁRTANAK?

Városi

Stevens City Flight női kerékpár

Stevens City Flight

Trekking

Stevens Albis trekking kerékpár

Stevens Albis

Fitness

Stevens Strada 800 55

Stevens Strada 800

MTB

Stevens Tonga pink-narancs

Stevens Tonga

Gyerek

Stevens Beat SL mtb gyerek kerekpár

Stevens Beat SL

Elektromos

Stevens e-Tremalzo fehér

Stevens e-Tremalzo

Országúti

Stevens San Remo országúti kerékpár

Stevens San Remo

MIÉRT NEM LEHET ŐKET BÁRHOL MEGVENNI?

A prémium márka miatt újonnan kizárólag csak szakkereskedésben lehet őket megvásárolni. Ennek legfőbb oka, hogy minél jobban testre lehessen szabni a kiválasztott Stevens kerékpár méretét. Továbbá lehetőség alkatrészenkénti összerakásra is, így tényleg a lehető legtökéletesebb, teljesen az adott személyre szabott kerékpárhoz lehet hozzájutni.

TEHÁT…

Ha valaki Stevens kerékpárt vesz, akkor MINDIG egy minőségi, harmónikusan működő gépet fog kapni. Függetlenül az ártól és a kerékpár kategóriájától.