Barion Pixel

A JÓ KERÉK MÉRVADÓJA A MAXIMÁLISAN OPTIMALIZÁLHATÓ SÚLY – MEREVSÉG ARÁNY.
FŐ RÉSZEI: KERÉKAGY, KÜLLŐK, KÜLLŐANYÁK, FELNI.

LEHET SZIMPLA- ÉS DUPLAFALÚ.
ELŐBBI KÖNNYEBB, A LEGEGYSZERŰBB TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT. FELHASZNÁLÁSÁT TEKINTVE, PADKÁKAT KERÜLENDŐ VÁROSI KÖZLEKEDÉSRE, SÍK ÚTON VALÓ TEKERÉSRE AJÁNLOTT. HÁTRÁNYA, HOGY NAGYON SÉRÜLÉKENY.
UTÓBBI ERŐSEBB, MEREVEBB, ÍGY SOKKAL KEVÉSBÉ SÉRÜLÉKENY A KÜLSŐ HATÁSOKKAL SZEMBEN. HA PÉNZTÁRCÁNK ENGEDI, AKKOR MINDENKÉPPEN ILYEN TÍPUSÚ KEREKET VEGYÜNK, MIVEL SOK KELLEMETLENSÉGTŐL KÍMÉLHETJÜK MEG MAGUNKAT.
ÓVAKODJUNK A NÉVTELEN SZIMPLAFALÚ ABRONCSOKTÓL!

MANAPSÁG A LEGELTERJEDTEBBEK KEREKEK ALUMÍNIUMBÓL KÉSZÜLNEK. ELŐNYEI, HOGY KÖNNYŰEK, RUGALMASAK, KÖNNYEN CENTÍROZHATÓAK.
A PRÉMIUM FELNIKKEL, AHOL ANYAGUKAT TEKINTVE ELŐTÉRBE KERÜLNEK A KOMPOZITOK, SCANDIUM ÖTVÖZETEK, A TITÁN ÉS A KARBON, JOBBÁRA CSAK GYÁRI, ELŐRE MEGÉPÍTETT KERÉKSZETTEKBEN TALÁLKOZHATUNK. ELŐNYÜK RENDKÍVÜL KIS SÚLYUK, MEREVSÉGÜK ÉS A KÖZEL TÖKÉLETES FUTÁSTELJESÍTMÉNYÜK.

LÉTEZNEK OLYAN GYÁRTÓK, AKIK FELISMERVE AZ IGÉNYT, GYÁRTANAK ALSÓ KATEGÓRIÁS KERÉKSZETTEKET. ILYEN PÉLDÁUL AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT RODI KERÉKCSALÁD, MELYBEN TREKKING, MTB ÉS ORSZÁGÚTI KEREKEK IS HELYET FOGLALNAK.

Kerékpár Felnik és Kerekek