GYEREK BRINGÁK

KÍNÁLATUNKBAN FIÚK ÉS LÁNYOK EGYARÁNT MEGTALÁLJÁK A SZÁMUKRA LEGMEGFELELŐBB SZÍNŰ, STÍLUSÚ, MÉRETŰ KERÉKPÁRT. A BRINGÁZÁS NEMCSAK ÖRÖMET OKOZ, HANEM FEJLESZTI IS A MOZGÁST, AZ EGYENSÚLYÉRZÉKET. A SZABAD LEVEGŐN TÖRTÉNŐ TEKERÉS MEGDOLGOZTATJA AZ IZMOKAT, MEGERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT ÉS EGY JÓ NAGY ADAG BOLDOGSÁGHORMONT IS TERMEL.
VISZONT MIELŐTT KERÉKPÁRT VÁSÁROLNÁNK NEM ÁRT HA TISZTÁBAN VAGYUNK A KÖVETKEZŐKKEL:

1NE VEGYÉL ROSSZ MINŐSÉGŰ, HIPEROLCSÓ KERÉKPÁRT AZZAL AZ ÜRÜGGYEL, HOGY: ÚGYIS HAMAR KINÖVI A GYEREK. EGY JÓ MINŐSÉGŰ KERÉKPÁR MINDIG HOSSZABB ÉLETTARTALMÚ, EZÉRT KÖNNYEBBEN EL LEHET ADNI, HA MÁR NEM JÓ A MÉRETE. AZ OLCSÓ KERÉKPÁROK SAJNOS SILÁNYSÁGUK MIATT SOKSZOR ELVESZIK A GYERKŐCÖK KEDVÉT A BRINGÁZÁSTÓL. PÉDÁUL HA NEM FOG JÓL A FÉK AKKOR FÉLNI FOG A SEBESSÉGTŐL, VAGY A GYENGE CSAPÁGYAZÁS MIATT NEHÉZ LESZ TEKERNIE, A KÉNYELMETLEN ÜLÉS SZINTÉN NEM FOG TÚL SOK ÉLVEZETET NYÚJTANI.

2MINDIG MEGFELELŐ MÉRETŰ PARIPÁT VEGYÉL A GYEREK ALÁ. FONTOS, HOGY LE TUDJA TENNI A LÁBÁT, DE HA MINDIG BEHAJLÍTOTT TÉRDEL KELL TEKERNIE (A PEDÁL ALSÓ ÁLLÁSÁNÁL FONTOS A NYÚJTOTT LÁB), BIZONY AZ MEGTERHELI A TÉRDIZÜLETEIT. VÁSÁRLÁSKOR MINDIG BE KELL ÁLLÍTANI AZ ÜLÉSMAGASSÁSOT, A FÉKEKET, VÁLTÓKAT.

3SISAK. FONTOS, FŐLEG HA MÉG CSAK MOST ISMERKEDIK A KERÉKPÁROZÁS CSODÁLATOS VILÁGÁVAL. EGY KIS ESÉS IS OKOZHAT NAGY BAJT! ÉS A FÁJDALOM SZINTÉN NEM JÁRUL HOZZÁ, HOGY MEGSZERESSE A BRINGÁZÁST.

4A KERÉKPÁROZÁS MELLETT TANÍTSD MEG BIZTONSÁGOSAN KÖZLEKEDNI IS.

LEGNANO FATINA L681 - AQUAMARINE

Fogyasztói ár: 46.000 Ft
Jelenlegi raktárszint
Bővebben

TORPADO KELLY T611 - FUXIA-FEHÉR

Fogyasztói ár: 69.000 Ft
Jelenlegi raktárszint
Bővebben

LEGNANO SKULL L610 - FEKETE-PIROS

Fogyasztói ár: 70.000 Ft
Jelenlegi raktárszint
Bővebben

LEGNANO FANTASY L611 - ZÖLD-FUXIA

Fogyasztói ár: 70.000 Ft
Jelenlegi raktárszint
Bővebben

TORPADO TIGER T625 - SAVZÖLD-ELECTRICKÉK

Fogyasztói ár: 72.000 Ft
Jelenlegi raktárszint
Bővebben

TORPADO JAGUARO T605 - TORPADOKÉK-NARANCS

Fogyasztói ár: 83.000 Ft
Jelenlegi raktárszint
Bővebben