AMIT A STEVENS KERÉKPÁRRÓL TUDNI ÉRDEMES

01MI IS EZ A STEVENS?
A STEVENS Németország egyik vezető kerékpár márkája.
A céget két kerékpár versenyző alapította, 1994-ben Hamburgban.
Több kerékpáros csapatot is szponzorálnak verseny modelljeikkel.

02 MILYEN TÍPUSÚ KERÉKPÁROKAT GYÁRTANAK?
Allround (városi, trekking, cross trekking), országúti, MTB kerékpárokat, és természetesen az egyre divatosabb E-bike-okat is. Ezek mindegyike német prémium minőségű kiegészítőkkel van felszerelve.

03FELSZERELTSÉGÜK:
A STEVENS-ek könnyűek és sportosak, az alkatrészek átgondolt kiválasztásával készülnek. Nincsenek csalások! Minden kerékpár minőségi, legyen az bármilyen kategória. Nincsenek gyenge minőségű vagy eltérő felszereltségű komponensek – pl. nincs Claris vagy Sora szett keveredés az országúti bringáknál. Nincsen egyes csoportoknál nagyobb ugrás pl. MTB-nél vagy Cross-trekkingnél, ahol manapság minden márka ezzel játszik.

04MIÉRT NEM LEHET ŐKET BÁRHOL MEGVENNI?
A prémium márka miatt újonnan kizárólag csak szakkereskedésben lehet őket megvásárolni. Ennek legfőbb oka, hogy minél jobban testre lehessen szabni a kerékpár méretét. Továbbá lehetőség van az akár alkatrészenkénti összerakásra is, így tényleg a lehető legtökéletesebb, teljesen az adott személyre szabott kerékpához lehet hozzájutni. 

05TEHÁT...
Ha valaki STEVENS-t vesz, akkor MINDIG egy minőségi, harmónikusan működő gépet fog kapni. Függetlenül az ártól és a bringa kategóriájától.