BRINGANGYAL KERÉKPÁRBOLT

KERÉKPÁRBOLTUNK

EGY MEGBÍZHATÓ VÁROSI KERÉKPÁRBOLTOT KERESEL ÚJLIPÓTVÁROSBAN?
Akkor jó helyen jársz!

Üzletünk Budapesten, a XIII. kerület központjában, a Balzac és Hollán Ernő utca sarkán helyezkedik el, jól megközelíthető helyen.
15 éves biciklis futár tapasztalattal a hátunk mögött nyitottuk meg, 2011-ben a Bringangyal kerékpárbolt és kerékpár szervizt.
Főként városi kerékpározáshoz szükséges dolgokat találsz nálunk. A kezdetektől fogva a minőséget tarjuk egyik legfőbb szempontnak, így szolgáltatásainkat, áruválasztékunkat ennek tükrében évről évre bővítjük. Azt szeretnénk, hogy ha már betértél hozzánk, akkor ne csak egyszeri vevő legyél, hanem olyan ügyfél, aki szívesen jön vissza hozzánk. Szeretünk hallani eladott termékeink sorsáról, arról hogy hogyan teljesítenek a gyakorlatban. Az üzletből a bicikliket mindig üzembe helyezve bocsájtjuk útjukra. Ha valamit éppen nem találsz a boltunkban vagy a weboldalunkon, akkor azokat meg tudjuk rendelni számodra.

MILYEN TERMÉKEKET TALÁSZ NÁLUNK?

A kezetektől a legfőbb vezérfonalunk a minőség, fő profilunk pedig minden, ami a városi kerékpározással kapcsolatos. Ez persze nem azt jelenti, hogy ha például országúti kerékpárra van szükséged, vagy a montidba egy kerékszettre, akkor abban nem tudsz hozzánk fordulni. Természetesen amiben csak tudunk segítünk és megpróbáljuk beszerezni az általad kért dolgokat.
De lássuk nagyvonalakban, hogy miket is kínálunk.

 • KERÉKPÁROK
  4 kerékpár márka található kínálatunkban

  a prémium kategóriás STEVENS bringák Németországból

  a szintén prémium kategóriás WOOM bringák a szomszédos Ausztriából

  a megbízható TORPADO kerékpárok Olaszországból

  és a remek LEGNANO bicók szintén Olaszországból

 • LAKATOK ÉS BUKÓSISAKOK

  a kiváló német minőségű biztonsági ABUS lakatcsalád és ABUS bukósisak széles termékpalettáját áruljuk boltunkban, így a legmegfelelőbb, legbiztonságosabb megoldást tudod választani, hogy megakadályozd kerékpárod eltulajdonítását, valamint hogy a fejeket is biztonságban tud

 • GYEREKSZÁLLÍTÁS

  ha kényelemesen és biztonságosan szeretnéd szállítani a gyerkőcöt a bringádon, akkor remek választás az általunk forgalmazott BOBIKE gyerekülések! A BOBIKE név egy 100%-ig európai céget takar, azaz nemcsak a székhelye Portugália, de ott is gyártják a termékeket

 • KÜLSŐ

  ismét egy német termék, amit favorizálunk, mely nem más, mint a jó öreg (1871 óta létező gyártó!) CONTINENTAL. Ezeknek a kerékpár külsőknek jobb a futóteljesítményük, tapadásuk és kedvező a gördülő ellenállásuk.
  Sőt! Tudtad, hogy az egyetlen olyan német gumiabroncs gyártó, mely német gyártási kapacitással rendelkezik?!
  "Handmade in Germany - Korbach"

 • TÁSKÁK, KOSARAK

  a hollandok aztán tudják, hogy hogyan legyen valami trendi és funkcionális. A BASIL cég olyan kosarakat, táskákat és táska rendszereket kínál, melyek nemcsak túrázáshoz, hanem a napi vásárláshoz és gyors ügyintézéshez is megfelelőek

NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek     10:00 - 18:00

Ebédszünet         13:30 - 14:00

Hétvégén            Zárva

CÍMÜNK

Budapest, XIII. kerület Balzac utca 48/a - Balzac és Hollán utca sarka

Telefon:  +36 20 555 3884